În curând, pasagerii vor putea răsfoi gratuit cărţi în trenurile InterCity

În curând, pasagerii vor putea răsfoi gratuit cărţi în trenurile InterCity

  • Add Comments
  • Print
  • Add to Favorites

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor celor care preferă să citească în timpul călătoriei cu trenul, CFR Călători şi BookLand au încheiat un parteneriat, prin care pasagerii vor putea să răsfoiască gratuit cărţi în tren.
Astfel, în perioada următoare, în trenurile InterCity vor fi expuse/disponibile, cărţi printate şi stickere cu coduri QR care permit descărcarea gratuită de cărţi electronice de către pasagerii deţinători de telefoane mobile cu conexiune la Internet în vagoanele trenurilor InterCity.
Pentru început, din 19 octombrie 2012, se va desfăşura un program pilot timp de o săptămână, în trenurile IC 573 Bucureşti Nord – Galaţi şi IC 572 Galaţi – Bucureşti Nord, urmând ca acesta să fie extins şi în celelalte trenuri InterCity, în funcţie de feedback-ul călătorilor.
Printre titlurile cărţilor pe care pasagerii le vor putea găsi aşezate pe măsuţele din vagoanele de tren, se vor număra titluri precum: ‘Cel mai iubit dintre pământeni’ – Marin Preda, ‘Codul bunelor maniere’ – Nadine de Rothschild, ‘Hotii de frumuseţe’ – Pascal Bruckner, ‘India picantă’- Patrichi Adelina, ‘Incă o zi infectă’ – Pierre Enckell.

No Comments to “În curând, pasagerii vor putea răsfoi gratuit cărţi în trenurile InterCity”

add a comment.

Leave a Reply