Zilele Municipiului Tulcea, sărbătorite în acelaşi timp cu Ziua Marinei

Zilele Municipiului Tulcea, sărbătorite în acelaşi timp cu Ziua Marinei

  • Add Comments
  • Print
  • Add to Favorites

În perioada 15-17 august 2012, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Zilelor Municipiului Tulcea. Sărbătoarea oraşului a coincis cu Ziua Marinei, astfel încât în prima zi a festivităţilor tulcenii au fost invitaţi pe Faleza Dunării pentru a urmări parada navelor aparținând Forțelor Navale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră, şi Jandarmeriei, lansarea la apă a unei ancore cu flori, sosirea Zeului Neptun, dar şi un concurs de bărci cu rame. Seara a fost încheiată de recitalurile trupelor Foisorul de Folk, Proconsul şi Voltaj.

În a doua zi a evenimentului Primăria oraşului le-a oferit tulcenilor recitalurile a doi artişti preferaţi de generaţia tânără, Delia şi Alex Velea. Iubitorii de teatru au putut vedea în Piaţa Civică, în ultima zi a Zilelor Municipiului, piesa „Hansel şi Gretel” pusă în scenă de Teatrul „Libelula”. Nici cei tineri nu au fost uitaţi, ei petrecându-şi seara pe ritmurile trupelor Vunk şi Guess Who. Zilele Municipiului Tulcea au luat sfârşit cu un foc de artificii oferit de autorităţile locale.

 

100 de jandarmi au asigurat siguranţa şi ordinea la Zilele Municipiului Tulcea

Jandarmeria Tulcea a asigurat siguranţa şi ordinea pe parcursul celor trei zile de evenimente din cadrul Zilelor Municipiului cu un efectiv de 100 de jandarmi. Cu toate acestea, sărbătoarea nu a fost lipsită de evenimente. Jandarmii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale unui tânăr de 26 de ani pentru tâlhărie şi au sancţionat contravenţional 19 persoane. Cele 19 sancţiuni contravenţionale întocmite de jandarmi se ridică la suma de 6.600 lei şi 541 de bunuri confiscate.

Jandarmii au întocmit sancţiuni pentru vânzarea ambulantă a unor mărfuri în locuri neautorizate, pentru săvârşirea în public de fapte, acte şi gesturi obscene, pentru  consum de băuturi alcoolice în locurile publice şi pentru participarea la scandaluri în locuri sau localuri publice.

 

Redacţia

No Comments to “Zilele Municipiului Tulcea, sărbătorite în acelaşi timp cu Ziua Marinei”

add a comment.

Leave a Reply