Seri muzicale la CIN-CIN

Seri muzicale la CIN-CIN

  • Add Comments
  • Print
  • Add to Favorites

Locuitorii oraşului Măcin, iubitori de muzică bună, s-au obişnuit, deja, ca la terasa CIN-CIN să aibă parte de concerte de muzică rock, pop şi nu numai. În fiecare zi de joi, pe toată durata verii, melomanii măcineni sunt asteptaţi să asculte muzică de calitate oferită de membrii trupei Inclusiv.

Prin intermediul instrumentelor, formaţia îşi propune să destindă publicul şi să-l rupă de realitatea imediată, serile reprezentând un refugiu în lumea muzicii. Această manifestare cultural-artistică se bucură de mare succes, serile distractive, iniţial organizate pentru tineri, fiind frecventate chiar şi de oameni trecuţi de prima tinereţe, fani ai muzicii pop-rock.

Muzica completează în mod fericit atmosfera de relaxare şi bun-gust. Spaţiul terasei este ideal pentru petrecerea momentelor speciale. În acest scop este posibilă rezervarea pentru aniversări, onomastici şi alte evenimente festive. Decorul, preţurile acceptabile la băuturi şi muzica bună fac din terasa CIN –CIN un loc perfect de rememorare a serilor speciale de altădată.

Ichim Virginia

 

No Comments to “Seri muzicale la CIN-CIN”

add a comment.

Leave a Reply